BLOGGER TEMPLATES AND Formspring Backgrounds »

Check my menu

Barbie Cake (12) Cakes (165) Cheese Cake (204) Chocolate (9) Continental Cakes (1) Cupcakes (161) Info (21) Muffin (30) Pavlova (1) Promotions (8) Tart (165) Wedding Cake (28)

Thursday, January 28, 2010

Selamat Hari Ulangtahun Nurul Zainie Qistina

Assalamualaikum semua..........

Hari ini merupakan hari yg paling bermakna buat nieza sbbnya dlm diam tk diam dh 5 tahun rupanya nieza bergelar MAMA.

Selamat Hari Lahir buat puteri mama Nurul Zainie Qistina yg ke-5



Pg ni gorengkan bihun utk sambut b'day kat skol. Mama dia buatkan kek & cupcakes utk kekwn. Dan yg paling kawan-kawan aina suka Goodies bag lah hee..heeeee














4 comments:

Rozita said...

rajinnya ko niza..start buat dr kul bape ni?..huhu..aku plan thn ni pun nak buat camni hantar kat taska anak aku..hehe..nice!

hepi birthday buat qistina..semoga menjadi anak yg solehah dan tahniah untuk ko jugak yang dah bergelar mama selama 5 thn..bravo!

Nieza said...

Tq ita.....kalo ko dkt blh je order dgn aku, tapi jauh.
Kalo tak blh je aku buatkan kek Ben 10 hee..heee

fatimah said...

salam along.. bestnya kek, lehla tempah nnt ek?
huhu.. azmah promote blog ni

Nieza said...

salam imah....boleh apa slhnya. nk test rasa jom dtg templer. semua leh along hidang kan hee..heeee